Floare de par cu voaleta

Alexandra si-a dorit pentru rochia de domnisoara de onoare o floare de par supradimensionata cu voaleta. Si ambele au constituit o noutate pentru mine.

Ne-am intalnit si mi-a adus o bucata din tul-ul roz care a fost folosit si la rochie precum si alte cateva materialere in nuante de verde pentru ca rochia este roz, dar floarea naturala pe care o va purta la mana va fi o orhidee verde cu grena.

Pentru ca nu mai facusem voalete pana acum si nu stiam exact cum voi face floarea supradimensionata am petrecute cateva ore bune rascolind internetul dupa exemple si tutoriale, dar cred ca in final i-am dat de cap :) Am adaugat si o floare de atasat pe rochie si asta a fost.

N-am reusit sa fac poze rezonabile cu voaleta pe cap, dar va garantez ca arata mult mai bine decat in acesta poze. Negrul de fond face un contrast destul de neplacut, iar alta nuanta ar fi afectat vizibilitatea si culorile (care sunt foarte diafane). Poate ca dupa nunta Alexandra imi va trimite cateva poze si imi va permite sa vi le arat.

Alexandra, iti multumesc pentru increderea acordata si casa de piatra surorii tale!

A051 B067 S130