Husa pentru carti de vizita

Cred ca am nevoie de … ceva in care sa imi tin cartile de vizita cam de cand am intrat in handmade si mi-am facut primele carti de vizita. Inainte de asta aveam o cutiuta metalica pe care o gravasem din proprie initiativa cu numele firmei la care lucram. Cred ca am lasat-o cuiva cand am plecat din firma … nu-mi amintesc exact. Oricum nu mai aveam in ce sa imi tin cartile de vizita.

Nu e ca si cum nu as fi gasit de cumparat … dar unde mai e handmade-ul in povestea asta? Din acest motiv cartile mele de vizita fie stateau inghesuite si incomodante in portofel, fie imprastiate in toata geanta, fie intr-o punguta de plastic deloc draguta. In ultima vreme incepuse chiar sa ma streseze ideea ca n-am unde sa le tin. Asta pana mi-au sarit in ochi bucatile din fetru cumparate cu mult timp in urma si pe care nu prea le folosesc. Si pana a venit saptamana asta in care am rasuflat si eu putin usurata dupa cele anterioare si pline. In traducere: am fost lenesa :D

Si pentru ca aseara am stat cu vulpoiul de povesti pana spre dimineata si a profitat (din nou :P) de canapeaua noastra (care incet incet devine canapeaua lui :D), iar de dimineata am continuat povestile la cafea, cat am stat de povesti am zis ca e momentul sa fac si asta. Asa ca atat a durat sa o fac: cat o cafea cu povesti :)

Cos prost, groaznic de prost si daca cineva spune ca vorbesc prostii, Marian poate confirma ca am rupt si incurcat ata de un numar infinit de ori. Iar daca nici asta nu va convinge puteti remarca si din fotografii ce cusaturi strambe am executat.

Dar asta chiar nu conteaza iar eu sunt foarte mandra de noua mea husa pentru carti de vizita :)

F001

F001 F001