Cutii pentru pasionatele serioase de bijuterii

Adica mari :D

Ei,  nu-s ele chiar la nivel de lada de zestre,  dar sunt mari :) Pentru decorarea ambelor cutii am imbinat pictatul cu tehnica servetelului.

Si daca va intrebati cum pot fi si la targ si scrie pe blog in acelasi timp, va lamuresc: am profitat de optiunea wordpress-ului de programare a postarilor :P Din pacate acum sunt cumva ametita de oboseala si cu gandul la vreo 5 lucruri deodata si imi e greu sa fiu coerenta si sa va povestesc in detaliu despre cutii.

Am sa va spun totusi ca prima cutie are deja stapana, nu poate fi refacuta si este sora mai mare si mai rotunda a acestei cutii.

JB047

JB047 JB047

Cea de-a doua cutie este lucrata cu un servetel pe care imi doresc sa il folosesc de mult timp, dar pe cutii mici nu lasa loc de prea multa creativitate pentru ca acopera cutia cu totul si nu era cine stie ce creatie in a acoperi pur si simplu o cutie cu un servetel. Dimensiunile acestei cutii mi-au permis nu numai sa il tai dupa placere si sa folosesc bucati din el separat, ci chiar sa il imbin cu un altul si sa imi fac de cap si cu pictatul :P

JB048

JB048

Le puteti verifica disponibilitatea, dimensiunile si preturile  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).