Tricou de chitarist

Mi se pare interesant cum aproape toate comenzile de tricouri personalizate vin de la femei si sunt destinate barbatilor importanti din viata lor :)

Dar postarea asta este despre altceva :D

Nici nu s-a insurat bine ca domnul Florin Costea imi da ocazia din nou sa il includ intr-o postare si sa declar public ca imi este dator. Si am si actele doveditoare pentru asta. Dar sa o luam cu inceputul.

Proaspata lui sotie, Veronica, cea care mi-a facut marea bucurie de a-mi permite sa ii fac bijuteriile din ziua nuntii, mi-a mai dat un vot de incredere si m-a desemnat “fauritoarea” cadoului pentru aniversarea proaspatului si, bag eu seama, mult iubitului sot.

Am uneltit amandoua si am ajuns la concluzia ca cel mai bine i s-ar potrivi lui Florin un tricou pe care sa pictam o chitara – pentru ca el era mare chitarist in tinereti si stia sa cante fix o melodie (sau asa ne-a demonstrat noua) si anume My Girl – Nirvana. Asa ca am spus sa ii adaugam si cateva versuri semnificative. Marius, si el mare chitarist in tinereti – cu peformante la fel de rasunatoarea ca si Florin :D –  ne-a sfatuit si am adaugat detaliul final: pictarea acordurilor deasupra versurilor, acorduri care pentru mine arata ca niste litere fara sens, dar sa nu includem profanii in poveste :D

Iata rezultatul trudei noastre:

TS023

TS023

Dar povestea nu se termina aici :D Va spuneam la inceput ca Florin imi e dator si am si actele doveditoare. In tineretile noaste, despre care v-am povestit in primul articol, am facut un pact de care sarbatoritul nostru a uitat (mai mult sau mai putin intentionat) – normal, era bun de plata. Si eu as fi uitat :D Asa ca pe langa tricou Florin a primit o sticla de Cotnari si o copie a pactului nostru adolescentin care ii aminteste ca imi e dator, deoarece nu si-a luat calculatorul mentionat – si mult dorit – in timp util :D Iata documenul doveditor:

Din tinereti :D Din tinereti :D

Ce urmeaza e strict pentru amuzament (si a fost adaugat la cadou :D) – in caietul in care notasem noi pactul am descoperit si un “plan de vara” facut de noi pe vremea in care invatam de zor pentru apropiatele examene. Enjoy :P

Din tinereti :D Din tinereti :D