Cutie “El Amor”

Cutiuta (dap, e tot dintre cele mici-mici, 9 cm diametru adica) comandata de Dede pentru Cristina – o prietena draga, draga ei care acum locuieste in Spania.

Am rugat-o pe Dede sa imi povesteasca despre prietena ei si … iata “citatul” din discutia pe YM :)

Dede: este cea mai dulce fata evar! este foarte pozitiva! glumeata! hotarata! este adorabila
Dede: ma ridica si din mormant, daca e nevoie – si chiar am avut nevoie in ultimile luni
Dede: intotdeauna reuseste sa ma faca sa rad si sa-mi amintesc ca trebuie sa dau afara din viata mea tot ce ma face sa-mi pierd zambetul de pe buze
Dede: si ca trebuie sa lupt pentru tot ceea ce mi se pare important
Dede: imi pare extraordinar de bine ca am cunoscut-o
Dede: imi pare extraordinar de rau (pentru mine, ca-s egoista ) ca nu mai sta in romania
Dede: insa imi pare bine ca locuieste in spania si ca si-a gasit acolo un rost. pentru ca stiu ca-i e mai bine asa
Dede: este copilaroasa
Dede: este foarte indragostita de luis, e sigura ca el e DA UAN!

Apoi, pentru ca pe cutie trebuia sa fie un elefant intreb: si elefantul, ce-i cu elefantul??!?! De ce e elefantul un simbol pentru ei? Asa ca Dede i-a scris si a solicitat povestea :) Iata:
cand noi ne-am cunoscut, am vrut sa nu stie lumea ca suntem tughezer, ca sa fie secretu’ nostru. si cum nu puteam sa ne spunem “te iubesc”, am cautat un cod care sa inlocuiasca expresia. si imi povestea el intr-o zi ca mama lui poarta un lantic cu elefant care are valoare sentimentala (cred ca il facuse codou’ sotu), si atunci am hotarat sa ne spunem ELEFANTEEE!! in loc de TE IUBESC! Nimeni nu s-a prins si intr-o zi mi-a facut cadou un elefant mic de argint pt. bratara pe care o stii . De atunci elefantii sunt beri beri speshel pt. noi pentru ca reprezinta ceva numai al nostru .

Si asa s-a nascut “El Amor” – ideea textului ii apartine lui Dede care a facut bine ca mi-a povestit inca dinainte despre Cristina pentru ca altfel s-ar fi trezit cu un elefant indian si serios pe cutie :D Ce o sa recunosc eu din start este faptul ca nu ma pricep la desenat lucrusoare caricaturale/funny (tind foarte mult spre desene realiste si detaliate), asa ca am profitat de ajutorul prietenului nostru bun Google pentru a descoperi o imagine pe potriva descrierii :) Asa ca inspiratia am furat-o de aici.
Siiii, rezultatul final :D
JB052