Testoase in apa

Dragilor,

Azi nu sunt deloc, dar deloc o companie agreabila, iar la targul din weekend nu voi fi nici o priveliste prea placuta. Acest fapt se datoreaza unei interventii stomatologice destul de complicate suferite ieri si anume: lifting de sinus + implant dentar. Ca urmare am jumatate de figura umflata (si am fost avertizata ca o sa mai ma umflu azi), n-am voie sa stranut si sa imi suflu nasul care curge ca un robinet si ma indeamna la stranut de 10 ori pe minut (ceea ce imi transforma ziua intr-un mic cosmar) si imi mai si lacrimeaza un ochi ca la pisoi.

Cu toate astea refuz sa ma consider nefunctionala si m-am apucat de lucru inca de cand m-am trezit. Asa ca azi va amintesc de vara, apa si … testoase :) Margelutele au fost pictate pentru a se potrivi cu pandantul pe care l-am indragit de cand l-am luat, dar acum imi plac mai mult testoasele de pe margelute :)

Enjoy!

S139

C243 C243 E388

Setul este lucrat cu margelute din lut modelate, pictate si lacuite manual, pandant din jad si onix (cred), margele negre din sticla, margelute semipretioase (nu stiu ce piatra este, poate ma lamuriti voi) si margelute de nisip.

Lungime colier: 44-51 cm

Le puteti verifica disponibilitatea si pretul  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).