Intoarcerea la traditii

Va povesteam cu putin timp in urma despre colaborarea cu “Galeria Hora” din Brasov.  La rugamintea fetelor ce se ocupa fain-frumos de expozitia-magazin am lucrat si cateva margelute cu iz traditional.

Pentru ca nu m-am priceput niciodata la traditii sau la costume, podoabe si alte cele populare, pentru mine a fost o mica provocare. Am bantuit pe zeci de site-uri cu suveniruri traditionale romanesti, am privit indelung, am salvat poze cu ii brodate, stergare si ceramica pictata, am incercat sa imi fac o idee si apoi am trecut la treaba. Nu incercati sa identificati totusi vreun motiv traditional exact. Am lucrat dupa ideea generala ce mi-a ramas in capsor dupa atatea poze si dupa combinatii de culori.

La inceput a fost mai greu, apoi ideile au tot venit. Din pacate a trebuit sa ma opresc si sa imi pun ideile in asteptare pentru ca am si alte lucrusoare, altele decat coliere si cercei, de lucrat.

Eu am prins mare drag de margelute si recunosc ca nu ma asteptam sa iasa asa de faine. Ce vedeti azi merge la Brasov, dar daca va place ceva va pot face la comanda.

Margelute incondeiate …

Traditii

Traditii

Cum arata ca set …

Traditii

Traditii

Si-acum pozate individual …

C252 E393 C250 E396 C248 E394 C251 E397 C249 E395 E393 E396 E394 E397 E395

Aici gasiti toate bijuteriile si accesoriile din Brasov, iar aici preturi si detalii generale despre accesoriile mele.