Un ceai in gradina de ciresi

Ne plimbam prin gradina de ciresi tinandu-ne de mana zambind aproape timid, desi deja mii de ani trecusera peste noi. Pluteam intr-un vis de petale roz aplecandu-ne lin cand el ridica usor ramurile ce ne stateau in cale. Simteam fericirea inflorindu-mi la fel de fantastic ca si minunea din jurul nostru.

Am ajuns la casa de ceai si-am ingenuncheat pentru a indeplini ceremonia. Aproape ca nu indraznesc sa il privesc in ochi si tin capul plecat, aruncandu-i din cand in cand priviri cand imi atinge mainile ca din greseala.

Suntem aici, amandoi, bem ceai printre vise de cires.

JB065

JB065 JB065 JB065 JB065

JB066

JB066 JB066

Cutiile merg la Galeria Hora din Brasov unde vor fi disponibile incepand cu 24 noiembrie, dar daca va plac va pot face si voua.  Pentru mai multe detalii, disponibilitate si preturi intrati  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).

De incheiere va las cu trailer-ul unuia dintre cele mai dragi filme mie. Este de o delicatete, frumusete si intelepciune ce l-a adus foarte aproape de sufletul meu. Imi pare rau, dar nu am gasit nici o varianta cu subtitrare in engleza.