GloryBox si Tinker la Sala Dalles

Dragilor,

V-am tot spus eu in ultima vreme ca lucrez pentru o colaborare de sarbatori cu Tinker. Mai ales aici.

Ieri am dus impreuna cu Marius – desi ar fi putut merge doar el, dar intalnirea cu oamenii de-acolo ii atat de faina incat nu o pot rata – toate lucrusoarele la sediul Tinker de unde isi vor lua zborul catre Sala Dalles unde le veti gasi incepand de maine, 2 decembrie, si pana pe 24 decembrie.

As face o mica observatie: nu mai am (si nici nu mai am de unde lua in viitorul apropiat) cutiute din urmatoarele forme: rotunde, patrate si inimioare (mai am un set de inimioare, dar sper sa apuc sa il lucrez pentru targul din weekend), de nici una dintre dimensiuni. Asta inseamna ca modelele de cutiute lucrate pe aceste forme sunt indisponibile momentan. Asa ca, daca va place ceva din vedeti aici, mergeti fuga la Sala Dalles si luati-le in stapanire :)

Am facut un album special cu fotografiile tuturor lucrusoarelor, il gasiti aici. Acum va arat doar cate o fotografie din fiecare :)

JB086 JB085 JB084 JB064 JB083 JB087 JB088 JB089 JB090 JB082 JB091 JB092 JB093 JB094 JB095 S150 S151 S152 S153 S148

De incheiere va mai arat ce minunatie va mai pun la dispozitie cei de la Tinker: Window Color sau, pe scurt, WiCo :) Detalii gasiti la ei pe site (si lucrusoare gata facute la Sala Dalles), eu va arat cu ce m-am jucat la unul dintre workshopurile lor :) Stiti ca eu am numai fluturasi in cap, nu? :D Ei, iata:

Fluturi WiCo

Fluturi WiCo Fluturi WiCo

Stiti ce e cel mai fain la WiCo? Faptul ca decorarea nu este permanenta. Nu pentru ca s-ar strica sau ar disparea in neant, ci pentru ca WiCo poate fi mutat de colo-colo (atata timp cat a fost pus pe o suprafata neteda) dupa propria dorinta. Eu acum mi-am pus fluturii pe oglinda din sufragerie, dar ma gandesc serios la a-i muta in baie sa imi lumineze diminetile :D Sau pe un pahar sa ma bucur si cand beau apa :P