Set betisoare “Aripi pereche”

Mi-e greu sa spun prea multe despre setul acesta. Sincer … nu stiam cum o sa iasa cand am primit comanda de la Andra.

M-a magulit inca de la inceput prima ei comanda – care este una cu totul speciala si careia inca nu i-a venit randul – pentru ca atunci cand primesc o comanda de la un alt artizan/artist (cum preferati) ma simt … tot caut cuvinte. Nu stiu cum sa spun ca ma simt … minunat :) Daca mai vine si de la o persoana pe care eu o admir la randul meu atunci este inzecita senzatia.

Si-am lucrat pentru ea un set care s-a creat aproape singur, cursiv, delicat, desi pornisem la lucru obosita, foarte tarziu in noapte si cu inima stransa … nu stiam daca o sa pot reda ceea ce ea pusese in cuvinte atat de frumoase. Dar parca v-am mai zis ca atunci cand lucrez cea mai buna idee este sa las ratiunea si temerile deoparte si mana sa lucreze. Stie ea ce face :)

Am sa o las chiar pe Andra sa va povesteasca despre set pe blogul ei si poate ii oferiti si putin ajutor – vedeti voi acolo la ce ii trebuie :P Eu ii multumesc din suflet pentru cuvinte atat de frumoase si sper ca si urmatoarea creatie sa ii fie draga. Gasiti articolul aici.

S158

S158 S158

Modelul de pe betisoare nu poate fi repetat, dar daca va place ideea de a oferi un set cu alte modele, va rog sa ma contactati si gasim o solutie pentru a crea ceva personalizat.