Testoase pentru Raluca :)

Pe Raluca am cunoscut-o prin intermediul blogului vechi cand eu si bijuteritul eram foarte la inceput, in primele luni de experienta chiar. Ea si-a dorit atunci cercelusi cu un cane/rola cu broscuta testoasa (a caror poza n-o mai gasesc) si tot atunci am aflat ca animalutele astea ii sunt foarte dragi :)

Ma cam asteptam sa reactioneze (recunosc) cand am postat colierul cu testoase si mi-am imaginat ca ii va placea, dar nu puteam pur si simplu sa ma duc si sa o trag de maneca: uite ce am pentru tine :) Asa ca pana sa reactioneze Raluca broscutele au apucat drumul Iasi-ului :) I-am promis atunci (remarc ca fac multe promisiuni, dar nu e neaparat rau, nu? Mai ales daca ma tin de ele :D) ca voi lua si alte broscute cand voi avea ocazia (atunci luasem doar una) si voi face un colier si pentru ea.

Si-am luat mai multe testoase. I le-am aratat …

Pandante broscute

Ea ales doua – pe cea din centru si pe cea cu carcasa cu roz si negru, am stabilit ca facem si cercei 2 in 1 pentru coliere, iar eu am trecut la treaba. Pozele nu sunt grozave pentru ca sunt poze facute noaptea, dar intelegeti voi ideea :)

C271 C271 E433 E433 E434 C272 C272 E435 E435 E436

PS1: Cercei 2 in 1 – pot fi purtati atat complet, lungi, cat si simpli, ca cercei cu surub margeluta care atarna fiind detasabila. Sunt lucrati cu margele din lut modelate, pictate si lacuite manual, margele din nisip si cercei cu surub din lemn.

PS2: daca va place vreo broscuta din cele ramase dati-mi un semn, inca sunt disponibile :)

Pentru detalii si pret puteti verifica  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).