Zuze-buburuze :)

Azi m-am trezit bulversata de somn pentru ca am mers la culcare abia pe la 5 am cand am terminat de scris un articol dintr-un domeniu foarte apropiat mie (mai mult in trecut decat acum) si care, daca nu va fi publicat in online unde planuisem, va fi publicat frumusel numai aici si probabil ca va da startul unei noi serii de articole de gen pe care ma straduiesc sa o pornesc de foarte mult timp. Dar mai multe despre asta la momentul oportun.

Cum spuneam, m-am trezit cu ochii lipiti si total contrariata de faptul ca sunt nevoita sa fac asta, a trebuit sa ma arunc mai mult sau mai putin fortat in niste haine pentru ca ma sunase un curier care urma sa ajunga in 5 min. iar eu nu aveam cu ce sa il platesc, am zbughit-o in frig la bancomat, a ajuns si curierul acolo, s-a uitat urat la mine ca nu i-am lasat nimic, am tras de un colet de 15 kg pana acasa, am facut cafeaua, am lacuit doua cutii, am pozat niste cercei, m-am apucat sa fac curatenie … si-am simtit ca lucrurile merg prea repede si ca am nevoie de-o pauza :)

Asa ca iata-ma scriindu-va despre nimicuri cand, de fapt si de drept, vreau doar sa va mai arat unul dintre seturile care au ajuns in dar de Craciun la o domnisoara care adora buburuzele. Si-am zis ca daca tot adora buburuzele sa le fac mari si grase si evidente si multe pe colier :)

C273

C273 C273 C273 E437 E437

Le puteti verifica disponibilitatea si pretul  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).

Enjoy!