Dragoni purpurii

Aceasta a fost o comanda foarte speciala cu instructiuni foarte specifice :)

Din cate am inteles imaginea dragonului pe care am primit-o drept model era pictata chiar de persoana care a primit cutia si bratara. Am primit apoi specificatii foarte exacte (n-am intrebat parca, dar ma intreb acum daca cel care a comandat-o lucreaza in IT si/sau are ceva de-a face cu scrisul de specificatii/managemet de proiect) despre cum sa arate restul de cutie/bratara.

N-am sa spun ca m-a incantat genul asta de lucru. Si-am sa mai spun si ca cel care a comandat-o a putut da atatea indicatii pentru ca era prietenul uneia dintre clientele mele cele mai dragi, altfel recunosc – pentru ca nu-mi place sa fiu ipocrita – n-as fi luat comanda. Exista o diferenta importanta intre personalizare si simpla executie si a cam fost la limita :)

Si mai spun ca eu as fi facut-o putin altfel. Adica imaginea dragonului e faina si mi se pare fain ca am respectat-o pe cea initiala (avand o semnificatie pentru persoana care urma sa o primeasca). Cu restul as fi procedat altfel :D Ar fi existat nori realisti, intuneric si lumina si totul ar fi dat cutiei o atmosfera magica :D

Pana una alta, desi am stat cu inima stransa-stransa ca n-o sa reusesc sa dau curs tututor imaginilor descrise in specificatii, se pare ca am facut treaba buna pentru ca toata lumea a fost multumita :)

Enjoy!

JB102

JB102 JB102 JB102

Si bratara …

BR110

BR110  - fata 1 BR110 - fata 2

Cutia si bratara sunt din lemn si au fost pictate integral manual.

Dimensiuni cutie: 15.5 x 13.5 diametru x 9 cm inaltime x 7.5 latura hexagon

Pret – cutie 50 lei, bratara 25 lei

Le puteti verifica disponibilitatea  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).