Suport betisoare “The Love Cats”

Azi avem si coloana sonora, chiar daca melodia e ceva mai intunecata si mai senzuala decat ce urmeaza sa va arat . Click & play :)

A inceput de cateva zile. E un soi de zgomot de fond (cel putin pentru mine) care se numeste Sf. Valentin – Ziua Indragostitilor. Eu abia azi pe la 10.30 mi-am dat una peste frunte cand am auzit la radio ca … e chiar azi. Acum poate ca o sa va placa, poate ca n-o sa va placa, dar mie sarbatoarea asta imi ridica parul pe ceafa aproape la fel de tare ca si Halloween-ul – motivele au fost discutate si rasdiscutate si de alte persoane: nu-mi place pentru ca nu vad de ce am nevoie de o zi pentru a-mi sarbatori dragostea si nu-mi place pentru ca este o sarbatoare importata, un nou truc consumerist si nimic mai mult.

Dar asta este revolta mea. O am in legatura si cu a face cadouri cu alte ocazii prestabilite, asa ca nu mi-o luati in nume de rau. Pot intelge frumusetea unui astfel de gest atunci cand este facut cu bucurie, cu grija, cu atentie, cu drag si pot duce analiza pana la obisnuinte, dorinta de integrare si lipsuri materiale ce fac gestul de a face un cadou un efort financiar, asa ca il faci rar si la ocazii.

Asa, spuneam ca totusi nu-s chiar atat de inraita si ca pot aprecia un astfel de gest cand este facut cu drag si bucurie. Inca mai ascultati melodia? Perfect :)

Astazi va arat un cuplu de pisicute lucrat la comanda pentru Vali (la multi ani!), pisicute ce au fost daruite prietenului ei mare iubitor de pisici din cate mi-a povestit. Ce mi-a placut la ele? Ca nu-s rosii, ca abunda in labute pisicesti si nu in inimioare si ca pisica alba poarta o esarfa lila :P Ei, da, asa se face un cadou cu suflet :)

S162

SB010 SB010

Detalii:

  • Suportul de betisoare parfumate este din lemn si pictat manual.
  • Setul este format din suportul de betisoare, 5 betisoare parfumate si o cutie lucrata manual
  • Pret suport betisoare: 12 lei
  • Pret set: 15 lei