Cutia cu margarete si pinguini

Poate unii dintre voi isi amintesc din decembrie o anumita cutiuta. Povesteam eu atunci ce tare m-am fastacit cand am primit comanda. Vorbeam prostii :)

Hai sa va povestesc despre cutia de astazi. Anca mi-a spus initial ca ar vrea o cutiuta verde cu margarete pentru draga ei prietena, Emilia. Frumos, zic – mai multe detalii se poate?

Si le-am primit :) Cufar mic (11 cm) verde cu margarete, o chitara, un portativ, cheia sol, anumite note muzicale, ceva legat de pisici, un pinguin, elemente care sa vorbeasca despre prietenie, mare, tenis si un mesaj scris. Wow!

Prima mea reactie a fost: nu se poate, sunt prea multe elemente pentru o cutie mica. Apoi am tras aer in piept si, cu elementele in minte, m-am relaxat in scaun, am inchis ochii si am inceput sa mi-o imaginez – pe capac chitara, in dreapta, din chitara portativul cu cheia sol si notele muzicale, portativul se termina in margarete, pe laterale labute de pisica, in interior nu un pinguin ci doi alaturati – acoperim si prietenia aici – cu fundite ca sa fie fetite si funditele in culorile preferate ale fetelor, pinguinii stau cumva pe apa, un val si gasim noi loc si de mesaj. De tenis nu mai e loc, dar as spune ca e un compromis mic.

Cand am trecut la treaba am adaugat cutiei intai un fond de servetel de culoarea untului cu motive florale o idee mai inchise care au dat un aer fain, usor vechi povestii. Pictatul si scrisul in capac au fost o provocare si se si vede lipsa preciziei – dimensiunea si curbura capacului mi-au pus piedici semnificative. A fost, de exemplu, nevoie sa scriu cu mana stanga (sunt stangace de fel, dar in mod normal scriu cu dreapta) de sus in jos. Ca stiu sa scriu cu stanga stiam, dar de sus in jos si cursiv habar n-aveam ca pot :P

Anca a fost incantata. Voua va place? :P

JB111

JB111 JB111 JB111 JB111