Concert caritabil Alin – 6 martie in Mojo

Marian nu m-a crezut cand i-am zis ca nu stiu cine e Alin (asa cum nu stiam de Daniel Raduta, dar asta nu m-a oprit sa fac un workshop pentru el :P – daca sunt sanatoasa si pot sa ajut un om care are nevoie de ajutor, de ce nu?), dar cred ca a uitat cat de antisociala sunt uneori, ca nu citesc stiri, nu ma uit la TV si nici nu bat site-uri de-a valma. Doar cu cateva bloguri ma mai agit si alea mai mult de handmade. Mai ales in ultimii 2 ani pentru ca da, pe 24 februarie, am implinit 2 ani de cand ma ocup exclusiv de handmade – uhuuu, iupiii, unde-i tortul? :D Dar asta e din categoria pe care nu l-am mancat pentru ca eram prea ocupata cu lucrul pentru targuri.  Dar, da, s-au facut 2 ani :) – asa ca azi port tricoul meu cu “Winner” pe care l-am primit de la ultimul job clasic. Yeah, I won :D Nu, nu sunt recunoscatoare nici acum pentru felul in care m-au rupt de niste oameni pe care ii iubeam, dar asta e alta poveste :)

Prin urmare, o sa fiu doar cuminte si n-o sa imi dau in petic cu cuvinte mari despre ceva/cinva pe care nu-l cunosc si va dau doar de stire despre ce se intampla. Iata ce-am primit pe mail:

WE DEDICATE 1 DAY TO A MAN WHO DEDICATED HIS LIFE

Bright acoustic – Acoustic covers

Club Mojo Bucuresti, organizeaza duminica 06 Martie 2011, incepand cu ora 20.00, un concert caritabil cu Bogdan Goage, Mihai Paveliu, Iulian Dima si Titus Constantin cu Iulia Mitrea si trupa Rapsotree avand drept scop strangerea de fonduri pentru sustinerea lui Alin Totorean, explorator, fotograf, reporter TV, in lupta lui impotriva cancerului.

Aradeanul Alin Totorean, singurul roman care a traversat pe jos Desertul Atacama (Chile), cel mai arid loc de pe Pamant, are acum. 42 de ani. A strabatut sute de kilometri in singuratate in Mongolia, Turcia, India, Maroc, Bolivia, Etiopia si a realizat prima expeditie romaneasca solitara a continentului Australian. A purtat numele Romaniei in cele mai neatinse locuri, si prin proiectul sau, “Descopera-ti semenii”, lansat in 2003, ne-a apropiat pe toti de culturi despre care nu auzisem vreodata. Multi dintre noi nu am avut pana acum ocazia sa il cunoastem pe Alin Totorean, dar felul in care isi povesteste calatoriile si isi prezinta colectia de fotografii pe care o imbogateste cu fiecare expeditie ma face sa cred ca suntem cu el peste tot unde merge.

Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa se plimbe alaturi de Alin mai multe informatii gasiti pe: http://www.wildtrack.ro/

Desertul pe care exploratorul, speologul, realizatorul TV, fotograful, omul, Alin Totorean il strabate acum e diferit de orice loc pe care planifica sa il viziteze. Se numeste liposarcom mixoid de grad inalt.

http://lumeamare.ro/wp-content/uploads/2010/09/diagnostic-Alin-Totorean.pdf

http://alin-totorean.blogspot.com/

Alin are nevoie de suport

El momentan nu are o sursa de venit fiind in pozitia de a-si vinde apartamentul din Arad deoarece are nevoie de bani atat pentru el cat si pentru mama lui care este foarte bolnava si  este internata intr-un azil deoarece este singurul loc in care poate beneficia de asistenta permanenta.

Orice suma si orice gest este mare. Am reusit impreuna lucruri importante, iar acum e timpul sa o mai facem inca o data. Suma donata merge integral in contul personal al lui Alin Totorean. Nici un procent din aceasta suma nu este folosita in scop de promovare

Cont nr. RO49.RNCB.0016.0054.6682.0001

Titular cont:  Totorean Ion

Deschis la BCR – Ag. Avram Iancu, Arad

Partenerii nostri in aceasta cauza sunt: 4Arte, Asociatia Speologica Focul Viu, Calendarevenimente.ro, Diseara.ro, Facultate de Geografie, Universitatea din Bucuresti, Folk4Me, FolkBlog, GoingOut LifeStyle, iConcert.ro, Let’s Rock, Metalhead, Metropotam, Mixul de Cultura, Muzica buna, Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Zuu, Radio3Net Florian Pittis, Rock-on.ro, YouMago.ro.