Cutie Mandala

Cred ca unul dintre cele mai intalnite detalii care scoate din minti / deranjeaza / plictiseste majoritatea artizanilor / artistilor este repetitia, rutina. Mie imi place. Imi place sa fac un lucrusor care are o mie de detalii si multe dintre ele sunt, sa zicem, simple punctulete. N-am nici o problema in a desena un acoperis tigla cu tigla sau un camp de flori petala cu petala. Detaliul migalitul si mai ales simetria ma concetreaza si ma rup din realitate.

Poate ca asta este si principiul ce sta la baza creatiei mandalelor. Se pare ca in mai multe culturi crearea mandalelor este o modalitate de invatare spirituala care ajuta meditatia si induce transa. Frumos.

Si-i drept ca, desi la inceput m-a speriat ideea de a realiza o mandala destul de complexa pentru mine – design-ul nu-mi apartine, ci l-am primit de la Corina care a comandat cutia – , mi-am dat seama ca timpul utilizat in a o picta a fost ca si cum n-ar fi fost. N-am simtit-o ca pe o sarcina consumatoare de timp, ci ca pe un timp suspendat in care m-am pierdut frumos.

JB123

JB123 JB123 JB123 JB123

Detalii:

  • Cutie din lemn pictata integral manual
  • Diametru 15 cm
  • Pret: 55 lei