Colier cu inima franta si pasari

Seara a gasit-o cu inima bucati. Sensul scapase tuturor intelesurilor si se trezise cu ea in palma, fara puls si rupta in bucatele fara sens. Statea in genunchi si o privea ca pe o ciudatenie a naturii, ca si cum pana atunci n-ar fi stiut ca are inima. Golul din piept si absenta sangelul viu i-a adus lacrimi in ochi si si-a plans trecerea in lumea umbrelor vii in tacere. Si asta a durat toata noaptea. A stat in intuneric si-a plans incet incet, sa n-o auda nici luna.

Spre dimineata cand impotriva tuturor asteptarilor ei soarele a rasarit, ele au venit si s-au asezat pe pervazul ferestrei deschise. Doua pasari albastre. Din cand in cand isi luau zborul si aripile lor deschise ii furau si ii fascinau privirea trista. Apoi se intorceau si fiecare zbor le aducea mai aproape de ea. Intr-un final i-au stat alaturi. Intr-un final le-a mangaiat capetele bland. Intr-un final a zambit. Intr-un final a privit in palma si si-a regasit inima intreaga. Aproape intreaga. Urmele rupturii se vedeau ca niste zgarieturi pulsande. Dar era intreaga.

A zambit in timp ce si-a apropiat-o de piept si ea a disparut cuminte la locul ei. Si-a simtit sangele alergandu-i prin  vene. Era vie si ii crescusera aripi.

C328

C328 C328 C328 E474

Detalii:

  • Colierul este lucrat cu pandant si margele din lut modelate, pictate si lacuite manual, margele din lemn si margele de nisip.
    Lungime: 94 cm; pret: 30 lei
  • Cerceii sunt modelati, pictati si lacuiti manual. Diamentru:1 cm; pret: 10 lei

Le puteti verifica disponibilitatea  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).