Cutie “I believe in Pink”

Cand am primit comanda de a picta o cutie care sa vorbeasca despre Audrey Hepburn a trebuit sa plec putin capul si sa recunosc ca nu stiu mai nimic despre ea. Poate pentru ca … oricat ar fi de frumos si de feminin un astfel de stil, nu ma recunosc nicicum in el. Desi sunt capabila sa casc ochii mari si sa ma indragostesc de-a dreptul de o creatura eleganta si diafana care respira feminitate si eleganta, ma enervez adeseori ca desi am incercat suficient de des sa ma conving sa ma transform in femeie in acest sens al cuvantului, esuez lamentabil de fiecare data. Ma rog, exagerez. Am incercat in anii trecuti – pe vremea cand inca aveam un job normal si oamenii aveau diverse asteptari de la tinuta mea. Acum port pantaloni de tracking mai tot timpul si zambesc putin geloasa cand vad femei care reusesc sa fie femei Audrey-style fara nici un efort, dar sunt multumita ca ma simt comod in hainele mele si pot fi gata in 5-10 minute pentru o petrecere oricat de simandicoasa ar fi.

Dar destul despre mine :) Madalina mi-a povestit cum si-ar dori cutiuta, mi-a aratat si unul dintre citatele ei preferate, mi-a povestit despre perle, rochia neagra cu manusi albe din Breakfast at Tiffanny’s, despre eleganta si feminitate.

Eu am inghitit in sec si m-am apucat de treaba. Nu-s deloc multumita de ce-am facut. Ma simt la fel de impiedicata ca atunci cand incerc sa port tocuri si/sau rochii elegante, dar Madalina spune ca ii place. Eu o cred, sper ca nu m-a pacalit :)

JB128

JB128 JB128

Detalii:

  • Cutie din lemn pictata integral manual
  • Dimensiuni: 11 x 7.5 x 5.5 cm
  • Pret: 25 lei