Mei Tai Bebe

V-am povestit zilele trecute si chiar si azi dimineata ca am botezat o buburuza, un pui de om, o vietate dragalasa si dulce :) Si cand mergi sa iti vezi pentru prima data nepotica si fina te gandesti ca merita un dar frumos. A primit cand s-a nascut ceva facut de mine, ba chiar si doua rame foto acum, adaugati si darurile traditionale pentru botez, dar … lipsea ceva :)

De adaugat ca datorita “meseriei” mele imi este aproape imposibil sa mai daruiesc cadouri “de magazin” si caut intotdeauna varianta lucrata manual cu drag si bucurie. Si asa am descoperit-o pe Anca. De fapt Mei Tai Bebe :) Si mi-a placut mult de tot atat faptul ca e lucrat manual, cat si motivatiile ce stau la baza folosirii mei tai-ului. Si dintre ele cel mai mult mi-a placut faptul ca permite bebelusului sa stea cat mai aproape si cat mai in contact cu mamica. Dar detalii mai multe gasiti pe pagina dedicata de pe site-ul Ancai.

Si daca tot am putut personaliza mei tai-ul – si cred ca incepeti sa invatati cu totii ca acesta este unul dintre cele mai faine avantaje ale handmade-ului – am zis sa personalizam pana la capat. Asa ca am rugat-o pe Anca sa imi faca o fata intr-o singura culoare ca sa o pot picta.

Bineinteles ca nu putea lipsi buburuza din peisaj :) Abia astept sa primesc o poza si cu buburuza Diana (care inca este prea mica pentru a fi purtata astfel) purtata in mei tai.

[flickr id=”5750559332″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5750559256″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Multumesc Ancai pentru ajutor si pentru articolele scrise pe blog!