Dar pentru un soricel de biblioteca aromaterapeut

Dragilor,

Eu despre Alinuta v-am mai vorbit din cand in cand. Are multe pasiuni, dar printre cele mai aprinse ale ei sunt lectura, natura, naturalul, medicina naturista  si gimnastica. Or mai fi ele si altele, dar eu cand ma gandesc la ea, asta imi rasare in minte :)

Si vine aniversarea Alinutei … ce-i duc in dar? Paaaai … un colier dedicat unui soricel de biblioteca ce este :P Colierul este lucrat cu margele imbracate in ziar (ca nu m-a lasat sufletul sa stric o carte) – din Dilema Veche pentru curiosi :D – prelucrate apoi cu medii de invechire si insirate pe esarfa. Iar langa colier am spus sa alimentam bucuria pentru aromaterapie cu o candela si un suport de pahare – de fapt cred ca o sa fie suport de cana de ceai :)

Sper sa le poarte si sa se bucure de ele cu drag multi multi ani de-acum inainte!

[flickr id=”5754635034″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”5754634512″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5754634668″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5754087249″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5754634260″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5754634194″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5754634030″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Daca va plac, va fac si voua :) Iata detaliile:

  • Colier lucrat cu margelute din lut modelate manual, decorate prin decoupage si tehnici de invechire; pret: 40 lei
  • Suport pahare din inox decorat prin decoupage si tehnici de antichizare; pret: 15 lei
  • Candela din sticla decorata prin decoupage si tehnici de antichizare; pret: 15 lei
  • Le puteti verifica disponibilitatea  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).