Invitatie la “I Love Handmade” si “Femei pe Matasari”

Dragilor,

Am revenit noaptea trecuta de printr-un oras fabulos cu o arhitectura de vis, concediu in care ne-am testat zilnic, cu incapatanare, limitele rezistenei fizice (putem mult, dar ne bucuram ca ne-am intors acasa :D) si cum de s-a crapat de 8.30 am m-am trezit si m-am apucat de treaba. Multe mail-uri la care am raspuns, comenzi ce se asteapta lucrate, dar si doua foarte apropiate targuri ce nu ma vor lasa sa dorm zilele urmatoare.

Weekendul acesta vom avea o premiera :) Voi participa la doua targuri simultan. Nu, nu ma voi dedubla (desi uneori ar fi de-a dreptul necesar), ci voi imparti standul cu Alexandra, adicatelea cu Clepsidra cu daruri. Prin urmare,  in weekendul 18-19 iunie ma gasiti la …

… Targ I love Handmade – targul meu de suflet si cu traditie in handmade-ul romanesc :)

Orar: 10-20.00, in locul deja cunoscut: Muzeul Municipiului Bucuresti/Palatul Sutu

[flickr id=”5835604072″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]


… si la Festivalul Urban “Femei pe Matasari”

Între 18 şi 19 iunie dăm startul festivalului urban „Femei pe Mătăsari”.
Închidem strada şi deschidem drumul femeilor talentate, care se dăruiesc artei. Expunem universul feminin în toată diversitatea sa. Ne delectăm cu prezentări de modă, concerte, proiecţii pe clădiri, jocuri, cinematograf în aer liber şi teatru în stradă. Împărtăşim cauzele umanitare pentru care femeile luptă.

Suna bine, nu? :) Va astept sambata intre 10 – 22.00 si duminica intre 10.00 – 17.00 pe strada Matasari care va fi inchisa special pentru a ne face loc :)

[flickr id=”5835604006″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”original” group=”” align=”none”]

Si ca sa ne putem intalni la ambele targuri, daca vreti sa stam si de povesti personal, sambata ma gasiti la standul “Femei pe Matasari”, iar duminica la “I Love Handmade”.