Cutie cu si pentru mireasa

Valerica a avut o intiativa foarte faina si care, desi intalnita in alte tipuri de servicii, nu-mi trecuse prin cap ca varianta. Aceea de a oferi in dar un voucher cadou Glorybox :) Mi-am dat seama atunci ce bine ar pica o asemenea idee barbatilor care nu stiu ce le-ar placea partenerelor lor :)

[flickr id=”5936946942″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”original” group=”” align=”none”]

Voucherul a fost oferit in dar surorii sale care tocmai urma sa se casatoreasca :) Am luat apoi legatura cu sora Valericai, am discutat, am asteptat chiar sa treaca si nunta si dorinta Andreei a fost o cutie mare, compartimentata pe care eu sa reproduc atat cat pot de bine una dintre fotografiile lor de nunta.

Am terminat cutia chiar inainte de concediu cand va povesteam ca nu imi era foarte clar cum ma cheama sau ce fac, asa ca am reusit sa fac cutiei poze doar inainte de a fi lacuita, fara detalii si numai inchisa. Cand a fost gata cu totul am chemat curierul si am ambalat-o frumos imediat, amintitndu-mi de pozele finale abia cand scrisesem deja adresa pe colet. Va pot spune ca verdele cutiei este mai viu, mai smarald si ca cei doi miri mai frumosi :P Mi-a placut verdele predominant al cutiei pentru ca i-a dat un aer de nunta in padure, de ce nu un pic elfeasca. Mai ales ca Andreea a completat suma de pe vocuher cu bratara Lord of the Rings :)

[flickr id=”5936326109″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”5936885202″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Cutie din lemn pictata integral manual
  • Dimensiuni: 24 x 17 x 8.5 cm
  • Pret: 80 lei