Cutie bijuterii “Africa, Africa!” :)

Acum ca v-o arat nici nu stiu cum sa va povestesc despre ea :)

Imi spunea cineva ca lucrurile ies si dupa sufletul omului. Nu cunosc persoana care va primi aceasta cutie, dar daca zicala e adevarata … apoi are un suflet frumos :)

Cand am primit comanda pentru o cutie cu tema africana mi-am frecat mainile entuziasmata ca in sfarsit imi voi folosi servetelele cu teme africane – am multe si nu le-am folosit aproape niciodata. Si cum ma bucuram eu asa, primesc mail cu o imagine care sa-mi serveasca drept inspiratie. Asa ca oricat mi-ar fi placut ca pictura sa fie originala … nu este. Mi-ar fi placut sa dau link catre sursa, dar nu am reusit sa gasesc imaginea, iar eu am primit imaginea atasata. Si cum ma uitam eu la imagine imi si imaginam cum o sa ma chinuie pictatul acestei cutii.

Si totusi … nu ziceam la inceput vorbe de duh degeaba :P In momentul in care am inceput cutia totul a mers perfect. Am reusit sa folosesc exact pensulele potrivite, nuantele potrivite, sa iau deciziile potrivite in legatura cu ordinea pictarii detaliilor si sa pictez totul astfel incat sa iasa bine fara nici o schita anterioara si fara nici un plan. Ceea ce e … grozav! O am deja de cateva zile terminata si nu reusesc sa imi iau ochii de la ea. Norocul ei ca a trebuit ambalata pentru ca azi vine cuierul sa o ia si sa o duca spre noua ei casa, ca imi era tot mai greu sa ma despart de ea. Este cu siguranta una dintre cele mai reusite cutii pictate de mine pana acum si ma bucur ca am avut ocazia sa o lucrez :)

[flickr id=”6024949301″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”6025505010″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6025505058″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6024949245″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii: