Nimicuri despre mine. Pe scurt.

In seara asta povestim nimicuri :)

  • Citesc IN SFARSIT si eu “Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring” si este absolut adorabila, fantastica, nu-mi vine s-o las din mana. Nu stiu de ce mi-a luat atat de mult timp sa ajung la ea. Poate asteptam reader-ul si acum ca a venit … nu mai am nici o scuza :P Si da, e grozav instrumentul asta. Grozav! Trebuie sa recunosc ca Peter Jackson a facut o treaba minunata cu ecranizarea. Ceea ce se intampla rar.
  • Mi-era simpatica Anne Hathaway, dar atat. De cand am vazut clipul asta aseara si am ras cu lacrimi am devenit fan. Adica domnitele se duc pe la emisiuni sa fie serioase si dragute si ea ce credeti ca face?

  • Ieri am reusit intr-un final sa aduc iarasi la zi comenzile si mi-am permis sa umblu 2 ore pe strada si prin magazine si a fost minunat sa nu ma grabesc nicaieri. Cu ocazia asta mi-am luat si etamina, alte 2 feluri de panza pentru brodat, fire si ac special. V-am zis ca am primit cu imprumut de la a mea soacra o carte despre cusaturi traditionale romanesti? Nu? e perfecta!
  • Azi am iesit la pranz cu Alina, am ajuns mai devreme asa ca am stat pe o banca in parc ascultand soundtrack-ul “The Fountain” si citind si m-am simtit minunat asa la aer, citind, linistita. Povestile cu Alinuta au completat ziua care sa imi permita sa concluzionez: ahaaaa, deci asa este sa ai timp liber! Incep sa inteleg de ce le place oamenilor :P

De maine inapoi la treaba. Azi doar am dat comenzi, trimis colete, scris pe blog si raspuns la mail-uri. In rest a fost doar relaxare. Minunat!