Cutie “Bi-2” pentru Flo

Povestea cutiei asteia incepe frumos, se poticneste putin la mijloc, apoi se hotaraste sa aiba un final fericit :)

Incepe frumos pentru ca este o comanda venita de la Flo, pentru ca ea a gasit cutia intr-un targ de prin Spania, ca arata putin invechit si avea incuietoarea stramba, dar Flo, buna cum este ea, s-a hotarat ca merita mai mult :) A cumparat-o, a adus-o in tara si apoi la mine pentru a fi decorata. De la acest moment au trecut niste luni serioase pana mi-a transmis ce imagine isi doreste pe cutie si inca ceva timp pana sa fie gata.

Dorinta lui Flo a fost ca pe cutie sa fie o reproducere a unei coperte de album al unei trupe rusesti. Zic eu: bine, fac. Dar ma incrunt in sinea mea si sper sa ma ierte draga de Flo pentru asta. Nu pricep o boaba ruseste si nu imi place nici sonoritatea limbii. Cumva imi zgarie urechile si habar n-am de unde am aversiunea asta. Poate am facut vreun transfer de la literatura lor depresiva si intunecata. Trebuie sa fii puternic sa citesti Dostoievski, dom’le! D-apoi sa mai si privesti soarele cu bucurie dupa aia. Mai adaug ca alfabetul lor imi este in intregime necunoscut. Si iata-ma in situatia de a picta ceva despre care nu intelegeam nimic si care imi trezea si o iritare de fond.

Am facut o schita de baza pentru masini si m-am aruncat cu capul inainte. N-am gandit nimic si initial aveam senzatia ca nici nu se leaga nimic. Mi se intisese creionul cu care schitasem, nu stiam ce sa fac pe laterale, daca am nimerit proportiile, daca vor iesi nuantele. Parca eram oarba. Insa cumva, pe final, situatia a inceput sa se schimbe si sa capete forma, iar cand am lasat pensula jos definitiv m-am trezit chiar multumita de mine.

Flo zice ca a topait prin casa cand a primit pozele si ca i s-a inveselit ziua destul de neagra altfel. Eu zic ca de la rusi era neagra. Si scriu acum ca o hoata pentru ca ea vine azi sa ia cutia si nu are acces la net intre timp asa ca nu vede ce prostii am scris eu aici :P

Sa ma ierti, Flo draga, si sa-mi treci pragul sa stam de povesti mai des!

[flickr id=”6092112109″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6092651538″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]