Giveaway “Fluturi de toamna”

Daca saptaman trecuta vorbeam despre ultima libelula de vara, astazi va aduc fluturi tomnatici.

Si nu oricum, ci lucrati cu o tehnica noua pe care am experimentat-o pentru prima data saptamana trecuta la un workshop Tinker. Este o tehnica fabuloasa care are multe de oferit si care combina decoupage-ul cu modelarea 3D a unei folii speciale pentru aceasta tehnica. Eu abia am descoperit-o si inca tatonez terenul, dar va promit ca am sa invat cat mai multe.

Si pentru ca inauguram atat toamna, cat si tehnica sospeso trasparente m-am gandit ca ar fi frumos sa organizez un mic giveaway :) Aveti de castigat, la alegere, unul dintre cei 3 fluturasi. Si pentru ca este giveaway nu o sa pun aproape nici o conditie in afara de cea de a va anunta participarea printr-un comentariu.

Later edit: mi-am dat seama ca m-am exprimat putin ambiguu: din pacate, un singur fluturas este de castigat, ceilalti 2 merg la targ :)

Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org, fiecare participant primind un numar de participare in ordinea comentariilor.

Ce puteti face pentru a primi o sansa in plus? Dati like paginii de facebook Glorybox si scrieti-mi in comentariu numele cu care ati dat like.

Giveaway-ul incepe astazi, 5 septembrie si se incheie pe 15 septembrie.

[flickr id=”6115430503″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”6115944192″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6115944012″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6115397449″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”6115398163″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6115943820″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6115397543″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Le puteti verifica disponibilitatea, dimensiunile si preturile  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).