Oglinda “Pasarea necunoscuta”

De cele mai multe ori imi e greu sa imi privesc propria imagine in oglinda. Nu stiu cum o fac altii. Eu ma uit si imi vad toate defectele sau doar defectele. Ii admir pe cei ce se inteleg bine cu propria imagine. E o lupta pe care nu stiu cand sau daca o voi castiga. Mi-as dori sa reusesc pentru ca este stresant si obositor. Mi-as dori sa ma accept defecta cum sunt. Nu cred oamenii care imi spun ca sunt draguta/frumoasa, ca arat in regula. Pur si simplu nu pot. Intodeauna am cautat in mine motivatia si adevarul si, daca eu nu cred un anumit lucru despre mine, mi-l pot jura o mie de oameni ca n-are nici un sens. Imi pot imbunatati tehnica atunci cand pictez, ma pot perfectiona, stiu ca pe masura ce trece timpul fac lucrurile mai bine, dar lupta asta, cu mine, nu reusesc sa o castig. De-aia nici nu ma vedeti decat foarte rar prin poze.

Dar ce tot vorbesc eu aici? De fapt am sa va arat prima oglinda pictata. Am vrut un model usor, aerisit, calmant. In ultima vreme sunt tot mai des motivata de “less is more”. Nu mai imi plac design-urile incarcate. Caut ideea. Ideea care sa puna in valoare un obiect fara sa il aglomereze. Simplitatea. O pasare necunoscuta. O ramura cu flori. Culori linistite.

[flickr id=”6242855651″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6242855653″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6207178338″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii: