Colier “Cantecul sirenei”

Azi avem si coloana sonora. Click aici.

Am primit intr-o zi un colet ce continea amintirile marine ale Gabrielei: fire de nisip, scoici roz, melci minusculi, o piatra-inima si petale de trandafir. Alaturi de ele un cabochon argintiu.

Gabi si-a dorit un colier ca o insula cu pietre si mare, un colier complex care sa-i inchida amintirile si semnificatiile. A vrut margele-pietre, snur-valuri, cercei-scoici si cabochon ce mie imi aminteste de stat cu talpile goale pe nisipul de la malul marii cand vine apa si-ti aduce minunatiile ei.

Am lucrat mult la fiecare element in parte si parca nu mi se adunau. Recunosc, am fost sceptica pana in ultimele momente cand am lucrat nodurile si colierul a inceput incet incet sa se construiasca. La final, cand l-am pus la gat, l-am descoperit de parca as fi avut imaginatia blocata pana atunci. Gabi spune ca este exact cum si-l dorea, precum colierul unei sirene si mi-e clar ca am lucrat pe gandul ei pentru ca al meu a fost orb pana spre final cand m-am lasat si eu incantata.

[flickr id=”6275773061″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”6275773325″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6275773173″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6275773469″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6276297114″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6276296150″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6275772831″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Setul este unicat, lucrat la comanda.
  • Este lucrat cu margelute din lut modelate, pictate si lacuite manual, cabochon metalic, rasina, scoici, melci, nisip, petale de trandafir si snur satinat.
  • Pret colier 120 lei; cercei 25 lei