Cum arata atelierul Glorybox?

Am facut pozele si am scris textul  pentru cei de la Breslo care au dorit sa stie cum arata atelierul Glorybox. Le multumesc pentru invitatie si pentru supriza de a posta chiar azi interviul.

La asta se adauga o alta surpriza venita tot de la ei: castigarea premiului II in concursul dedicat lui Dali. Prin urmare mi-am inceput onomastica absolut minunat :)

Eu va postez aici pozele si textul integral pentru ca imi place mai mult cum suna asa, sub forma de interviu :P

Unde se afla atelierul?
Atelierul Glorybox se afla pentru moment in sufrageria unui apartament din Bucuresti. La inceput, acum aproape 3 ani, camera era nemobilata in mare parte, iar materialele le depozitam direct pe jos, in cate-un colt, in gramezi. Mai tarziu am proiectat mobila in jurul nevoii de spatiu de creatie si a celei de a avea locuri de depozitare a materialelor. Asa s-a nascut biroul de 2.3 m cu doua plansete supraetajate (avand si ele 1.2 m fiecare). Initial mi s-a parut enorm, apoi mi-am amintit ca sunt cu siguranta una dintre cele mai dezordonate persoane pe care le cunosc. Curand spatiul a devenit neincapator :)

[flickr id=”6430281521″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6430281977″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

 Ce te inspira, cand lucrezi?
Lucrez oricand, dar mai ales noaptea pentru ca atunci am cea mai multa energie si pot sa profit si de liniste. Ziua ma ocup mai degraba de partea non-creativa: raspund la mail-uri, fotografiez ce-am lucrat, prelucrez pozele, scriu pe blog, pun produse pe Breslo, duc colete si comenzi, alerg dupa materiale etc. Abia noaptea, dupa ora 21.00-22.00 si pana la 5.00 gasesc suficienta liniste si inspiratie pentru creatie. Iar inspiratia vine de oriunde. Chiar n-as putea da un raspuns exact. Uneori idei neclare imi treneaza in minte cu zilele sau cu saptamanile si vine un moment cand ma asez la birou si ce mi-am imaginat partial prinde viata si apar detalii la care nu m-as fi gandit niciodata. Alteori creez spontan. Nu trebuie decat sa iau obiectul de decorat si acesta se creeaza apoi singur. Si, alteori, bineinteles, caut inspiratia in imagini, fotografii, in natura, in emotii, peste tot.

[flickr id=”6430281317″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6430282173″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Cum ai vrea sa arate atelierul de vis?
Acesta a capatat un pic de materialitate in momentul in care, cu foarte putin timp in urma, am achizitionat un teren la munte, teren marginit de padure, de un parau si de liniste. Vara si pe vreme buna visez sa lucrez afara, in aer liber, ascunsa eventual in pridvor cand ploua. Iarna voi avea la dispozitie o camera mare, bine incalzita si cu geamuri enorme, o camera cu rafturi multe, multe, presuri romanesti pe jos si-o lavita pentru odihna si visare.

[flickr id=”6430282277″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6430281753″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Ce obiecte dragi tii pe aproape cand lucrezi ?
Mereu aproape imi tin sotul, pisica (da, stiu, nu-s obiecte :P), muzica si cafeaua :) Ei mi-s ce-i mai dragi si de tinut cel mai aproape chiar si cand lucrez. Chiar daca trec uneori ore fara sa vorbim, chiar daca nu ma ridic de la birou, sunt mereu cu mine si-mi tin de cald si de bucurie in suflet. Marius ma ajuta deseori cu partea mai rutiniera a creatiei, iar pisica verifica indeaproape produsul final, apoi, epuizata, se odihneste si ne supravegheaza :)

[flickr id=”6430282541″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6430282397″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Sper ca v-a placut la mine in atelier si va astept oricand in vizita sa bem o cafea sau un ceai impreuna si sa povestim :)