Vinerea cu Pic si Poc :)

Pic si Poc sunt doua pisici. Ele, de fapt, dragele de ele, sunt chiar cochete si, as spune, pisicute, nu motanei. Dar cine se poate pune cu mine cand mi se pune pata pe cate-o idee si, cum le-am vazut una langa alta, le-am zis Pic si Poc.

Si sa nu credeti ca Pic si Poc au fost la origine rosu si turcoaz. Nu, nici vorba. Albe ca zapada erau. Insa Pic si Poc si-au facut de cap pe langa tuburile mele de culori. S-au fugarit printre ele, le-au dat peste cap si-au topait cu foc pana le-au varsat si-au picat in ele. Poftim educatie! Acum stau putin resemnate, se tot invart in fata oglinzii si incearca sa se invete cu noile culori pentru ca drept pedeapsa le-am luat de cate-o ureche si le-am inmuiat in lac. Schimbarea e definitiva oricat s-ar scutura si s-ar spala ele. As zice insa ca noile culori le prind de minune :)

[flickr id=”6987016179″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6987016065″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici si aici.