Vinerea roz – rama foto pentru fetite

Am invatat greu sa iubesc culorile (mai ales rozul :D). E drept ca inca le iubesc oarecum de la distanta. Imi plac in casa, in accesorii, dar hainele raman preponderent … negre. Ideea de roz imi crea o reactie de respingere instantanee.

Bag seama insa ca in ultima vreme cred tot mai mult in expresia “pofta vine mancand” si o testez la sange. De fiecare data se dovedeste adevarata :) Vinerea trecuta, de exemplu, aveam cea mai neplacuta dintre stari – eram obosita, nu ma puteam uita in oglinda ca ma lua plansul si imi doream o pauza pentru ca nu prea am apucat sa o iau dupa nebunia 1-8 martie. Cu toate astea am iesit cu prietenii la dans si-am gasit acolo bucuria acestei activitati fara griji. Ne-am intors acasa spre dimineata veseli si cu demonii exorcizati. A doua zi lumea parea mult mai frumoasa :)

Asa am prins si pofta de culori. Utilizandu-le in ciuda atractiei mele catre desenele alb-negru in creion, catre culori inchise si serioase. Imi pastrez hainele negre, dar nu le mai pot tolera fara accesorii foarte foarte colorate atasate.

Si asa am prins drag si de roz. Am chiar o esarfa cu roz si gri, primita de la mama, pe care o ador si imi pare rau ca i-a trecut vremea si n-o mai pot purta :) Asa ca, dragilor, invatati sa iubiti culorile si lucrurile dragalase si viata si tot ce-i viu!

De ce atata introducere? Pentru o rama foto foarte foarte roz :) Rama a fost daruita de catre o proaspata mamica impreuna cu fotografia unei fetite dragalase si sper din suflet ca a fost primita cu tot dragul.

[flickr id=”6833714810″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6979842989″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6979842767″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6979843045″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.