Cutie pictata “Wild horse”

Azi avem si coloana sonora. Click aici apoi cititi.

Cateodata asa frumos se potrivesc lucrurile :) Purtam azi pe Facebook (da, unii poarta si discutii serioase acolo) o discutie despre asteptari si libertate/libertati. Sau, pana una alta, eu asa am priceput-o. Sau poate doar am ajuns eu la o criza de maturitate/imaturitate (:P) in care inca incerc sa-mi definesc anumiti termeni ai existentei si port dialoguri, de multe ori interioare, despre ei. In momentul de fata chiar libertatea ma preocupa. In sensul ca incep eu sa pricep ca libertatea n-are a face cu faptul de a fi dezlegat de responsabilitati si oameni, ci cu atitudinea pe care o ai fata de tine si fata de ceilalti.

Si povestea acestei dimineti s-a potrivit perfect cu ce voiam eu sa va arat azi. Si anume o cutie pe care am pictat un cal salbatic, cutie comandata de o proaspata mamica pentru baietelul ei. Eu ii urez celui mic ani mult si liberi!

[flickr id=”6898563290″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”6898563248″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7044659187″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.