Cum sa iti transformi rochia de mireasa in rochie de ocazie :)

Am primit saptamana trecuta o comanda foarte interesanta :)

Comanda venea din partea Promireasa cu dorinta de a picta o rochie de mireasa pentru a o transforma intr-o rochie de seara. Este vorba de o rochie creata de Natalia Vasiliev, mai exact de aceasta.

Mult mai multe de-atat nu sunt de povestit :) Doar ca mi se pare o idee minunata pentru transformarea unei rochii purtate intr-o zi atat de speciala. Este ca un mic secret ce-l poti pastra cu tine simtindu-te oricand o porti pentru inca o data mireasa.

Modificarea a inceput prin scurtarea rochiei – nu de catre mine, eu am primit-o gata scurtata. Eu i-am desfacut floricele de pe piept si din talie, le-am colorat integral in nuante de rosu si roz, am … stropit putin rochia cu nuanta cea mai inchisa din flori, am pictat cateva flori mari pe poale, am mai stropit culoare pentru unitate si … gata :) Poate daca as fi avut mai mult timp la dispozitie as fi facut mai mult, dar cum a fost o comanda urgenta …

Mi-a fost drag sa fac aceasta modificare si nu ma mai saturam sa o privesc pentru ca imi devenise dintr-o data foarte draga.

[flickr id=”7195532314″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7195532188″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.