Cutie cu buburuza, grau verde si multa dragoste

Sunt comenzi care ma induiseaza pana la lacrimi. Nu, nu comenzile in sine. Povestile ce vin cu ele de fapt, iar in cutia de astazi, asa micuta cum este, e atat drag ca nici n-am cuvinte sa va povestesc. Si … sincera sa fiu, mai ca as fi egoista si nu v-as spune povestea ei, as tine-o pentru mine sa-mi incalzeasca sufletul oricand am nevoie :)

Dar …

Cutia a fost daruita unui sot iubitor de catre o sotie si mai iubitoare :) Cutia trebuia sa adune in ea dragul pentru natura al unui inginer agronom, o mamaruta cu 7 buline (musai, doar asa au mamarutele adevarate), iar cea de pe cutie le intrece pe toate pentru ca este tare indragita si … un pic dintr-o pasiune pentru fotbal :) In interior este un text plin de drag pe care am sa il tin secret, iar ulterior cutiuta a fost umpluta cu atatea biletele cu mesaje dragastoate pe cate primaveri a implinit sarbatoritul. Minunat, asa este? Descrierea astfel primita m-a bucurat asa de mult, desi nu suna tocmai a treaba usoara, incat cutiuta s-a lucrat singurica. Aveam doar cateva idei vagi despre cum trebuie sa iasa, dar … ea a stiut mai bine cum trebuie sa arate.

Emotia de pe urma – si cea care mi-a adus lacrimi in ochi – a venit impreuna cu povestea daruirii cutiutei aducatoare de mesaje. Pe-asta chiar ca nu v-o povestesc, dar va spun ca e plina de o dragoste infinita si de-o bucurie care mi-a atins sufletul exact acolo unde trebuie. Este una dintre acele povesti care merge in cutiuta mea cu mesaje de drag de la voi si pe care am sa o recitesc de cate ori mi-e greu si ma intreb daca ceva e bine.

Multumesc mult, Maria!

[flickr id=”7202346240″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7202346318″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.