Colier si cercei “Camp de albastrele”

Andreea se joaca. Andreea cauta. Andreea invata. Andreea experimenteaza.

Asa ma pot defini zilele astea. Parca nu ma pot opri din cautat si descoperit tehnici si materiale noi si-mi place la nebunie senzatia asta, vestea asta care imi canta mereu prin urechi si care spune ca mereu ai ceva de descoperit. E o sete fantastica si e cu atat mai naucitoare cu cat timpul meu este foarte ocupat cu comenzile voastre.

De tehnica asta care imi permite sa asez flori in relief sunt indragostita cu atat mai mult cu cat inca nu ne intelegem perfect. Am reusitm sa ne intelegem cat sa decorez o baza de lemn cu flori si frunze, le-am lasat timp indelungat la uscat, cand a fost gata m-am jucat cu apa si culori, cu multa apa astfel incat acrilicele sa capete aspect de acuarela, le-am mai lasat putin in tihna la uscat, apoi m-am apropiat de rezultat cu patina bruna ca sa aduc peisajul aproape de pamant, iar dupa alta pauza lunga de uscare, am lacuit. Si daca rezultatul era deja foarte pe gustul meu, consistenta fina a pastei din care sunt lucrate florile a dat acestora dupa lacuire un aspect ceramic, pretios.

Colierul a fost completat cu margele de sticla in forme contrastante cu dulceata liniilor din flori, cu margele metalice de culoarea bronzului si cu o pereche de cercei asortati. Si-mi tot vine sa-l mangai usor pentru ca ma atrage teribil textura suprafetei :)

[flickr id=”7301053250″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7301053478″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7301053360″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

[flickr id=”7301052636″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7301052710″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.