Update stoc

Dragilor,

Iata ca lipsa internetului de zilele trecute nu a fost chiar in van. Astfel, duminica dupa-amiaza am luat frumos aparatul foto, am luat cu mine toate lucrusoarele nefotografiate si uite-asa am avut de facut o gramada de poze. Mai exact 361 poze. Din acest total magnific am selectat 110 pentru prelucrat, iar acum trag tare sa le prelucrez. Pana azi am reusit sa prelucrez fotografiile lucrusoarelor mele, iar in zilele urmatoare ma voi ocupa de ale mamei care sigur or sa va placa :)

Pana atunci sunt mandra sa va comunic ca dupa mult mult timp in sfarsit toate lucrurile aflate in stoc sunt pozate, prelucrate si adaugate in albumul dedicat. Eu am sa incerc sa va mai scriu si separat mai ales despre cele mai speciale, dar pana atunci va las sa va obisnuiti cu ele asa :)

Si pentru ca netul imi pace in continuare o mie de figuri si abia am reusit sa fac uploadul dupa muuuult stres, am sa va rog sa ma iertati ca nu vi le arat si aici sa mergeti voi direct in albumul de pe Flickr pentru a le vedea. Adica aici.

Preferatele mele sunt ….

[flickr id=”7400627810″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7400622058″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7400621238″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7400618734″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7400611884″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7400597046″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]