Ghiveci pictat “Joie”

Dragii mei,

Astazi avem o premiera: un ghiveci pictat :) Nu, ghiveciu-ul nu este lucrat de mine, inca fac primii pasi in ale ceramicii, dar ajung eu si acolo. De data asta m-am ocupat doar de decorare.

Ghiveciul urma sa fie daruit impreuna cu o floricica unei tinere si talentate actrite de pe meleagurile noastre. Mi s-a povestit despre ea ca ii place baletul, marea, soarele, franceza si Berlinul. Am mai stiut ca modelul final trebuie sa exprime caldura. Imaginea pictata si cuvantul “joie” au fost alese de catre Dana, cea care l-a comandat. De executie m-am ocupat eu.

Nu stiu cat de bine m-am descurcat, Dana a spus ca ii place, nu stiu nici daca a ajuns mai departe la destinatara, dar daca a ajuns sper totusi ca a fost apreciat.

Azi, pentru voi, un soare si melodie de relaxare.

[flickr id=”7446514594″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7446514698″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7446514772″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.