Cutie “Rasarit in Vama cu cafea”

Eu sunt o creatura usor de multumit. Din anumite puncte de vedere, bineinteles :)

Nu am nevoie de vacante scumpe, povestea cu diamantele care sunt pentru totdeauna mi se pare o prostie, un cadou nu imi este cu nimic mai special daca este dintr-un metal pretios, fata de unul fara nici o valoare materiala, n-am nevoie de haine de designer sau de cine la restaurante de top. Ma scoti din contextul meu hipiot si sunt ca un elefant intr-un magazin de portelanuri. Ma simt stresata, scoasa din peisaj, sunt tepoasa, nervoasa, neindemanatica, ma strang toate cele si, in zilele bune cand reusesc sa trec peste starea de discomfort, critica si afurisita.

Nu, nu, n-am nevoie de nimic de genul asta. Dati-mi oricand un rasarit din Vama si-o cafea si m-ati linistit definitiv. O sa rad cu toti dintii zile in sir.

Andrada pare sa fie de acord cu mine pentru ca nu stiu cum, dar toate comenzile ei au iesit frumos si mi-a fost drag sa le lucrez pe toate pentru ca fiecare dintre ele are povesti, amintiri si bucurii cu oameni frumosi.

De data asta a dorit o cutie inspirata chiar de rasaritul de Vama pozat de noi in ultima vizita acolo. Si m-a rugat sa dau si-o cafea daca tot ajung acolo. Zis si facut :)

  [flickr id=”7697087096″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”7697086950″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7697086816″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.