Inceput de viata in doi cu fluturi si scrisori

Dragii mei,

Azi va scriu din Bod unde am fugit cateva zile pentru a avea grija de nepotica noastra. Afara e aproape la fel de cald ca in Bucuresti, in schimb peretii de aproape 1 metru ai casei vechi pastreaza in casa 23-24 de grade, ceea ce-i perfect.

Si pentru ca de dimineata am alergat fluturi prin gradina cred ca numai bine se potriveste ce v-am pregatit astazi.

Lucrul la acest set a adus ceva nou pentru ca tehnicile pe care m-am hotarat sa le folosesc au presupus foarte multa asteptare. Intai m-am hotarat sa dau cutia cu bait pentru fond, nu cu acril, pentru a pastra cumva textura lemnului. Si daca acrilul se usuca in 5-10 minute, baitul se usuca in 7 ore. Adica 7 ore pentru exterior si 7 ore pentru interior. Dupa bait a urmat o prima etapa de pictura in acril – forma pergamentului, apoi, pentru ca efectele obtinute sunt mai frumoase, am pictat umbrele cu patina pe baza de ulei care se usuca in 24 de ore. Dupa ce s-a uscat patina am pictat in acril inelele si fluturii carora le-am facut si lor umbre cu patina. Adica in 24 de ore de asteptare. Iar la final adaugati alte ore pentru datul si uscatul lacului de protectie.

Dar oricat de indelungat a fost procesul, eu as spune ca a meritat pentru ca rezultatul final este unul pe masura asteptarii si chiar sper sa mai gasesc timp sa repet procesul si cu alte idei :)

Parerea mea despre casatorie o stiti de ieri, asa ca nu pot decat sa le urez si tinerilor de azi calatorie frumoasa si ani multi impreuna!

[flickr id=”7829558090″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”7829557498″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829557338″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829557664″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829557792″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

  [flickr id=”7829556084″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829556200″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici si aici.