Pahare de sampanie pictate cu fluturi

Dragii mei,

Va scrie o Andree obosita. Ingrijitul unui copil nu-i treaba usoara oricat de cuminte si de dragalas ar fi copilul si ma declar in continuare nepregatita pentru acest rol pe termen lung. Asta daca voi fi vreodata pregatita.

Asa, acum ca mi-am varsat oful, sa ne intoarcem la oile, pardon, nuntile noastre. Doar am zic ca dedicam saptamana nuntilor, nu?

Iata ca, datorita unui asemenea eveniment fericit, am avut ocazia sa mai fac inca o data ceva pentru prima data in ceea ce priveste handmade-ul: sa pictez pe sticla folosind culori, ei bine, nu de sticla ci de portelan. Nu ca nebunia mea de a folosi materialul potrivit fiecarei suprafete nu s-ar fi manifestat si in situatia asta. Ba s-a manifestat foarte bine, dar comanda a venit din scurt, a fost urgenta si a trebuit sa ma descurc cu ce am. Daca acrilul nu l-as fi pus pe sticla pentru ca s-ar fi dus la prima spalare (acrilul este rezistent la apa, dar pe suprafete foarte lucioase nu are o aderenta minunata si se curata usor daca situatia nu permite lacuirea), mi-am amintit ca acum mai bine de un an (daca nu vreo 2) mi-am cumparat niste culori pentru portelan pe care scrie ca sunt, de fapt, pentru orice suprafata care rezista 35 min. in cuptorul incins la 150 grade. Zic in gandul meu: ar trebui sa reziste sticla, dar hai sa facem un test. Facut un test pe niste pahare din casa, test dus la cap cu succes. Asa ca am trecut la treaba.

N-as putea spune ca aceste culori sunt preferatele mele – sunt semitransparente si n-au nici pe departe puterea de acoperire a acrilului, aspect care m-a fortat sa pictez si sa sterg paharele de vreo 3 ori pana am ajuns la un rezultat multumitor – si am fost nevoita sa ma limitez la 2 dintre cele 3 nuante pe care le aveam, dar la final rezultatul mi se pare unul vesel si putin iesit si cliseele folosite in mod obisnuit pentru decorarea paharelor de sampanie cu care ciocnesc mirii (si nasii in cazul acesta).

Enjoy!

 [flickr id=”7829558950″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7829558840″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.