Semne de carte pictate – verisorii Chitz si Crantz

Va mai amintiti Familia Pisicescu? Da? Bun.

Ei, familia Pisicescu si-a facut bagajul, l-a luat si pe Pisicel de-o aripa, pardon labuta, si-au pornit catinel si tacticos sa isi viziteze rudele de la tara. Sa respire aer mai curat, sa rontaie soricei hraniti bio si sa permita odraslei sa se joace si sa socializeze cu ceilalti membri mai tineri ai familiei. Cu Chitz si Crantz.

Niste impielitati, va spun! Pisicel a venit timid si delicat de la capitala, cu guleras curat si apretat si-a dat peste … peste … asta!

[flickr id=”7899505618″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

Pfuai, ce distractie a fost! Au zburatacit impreuna toate pasarile de curte, au pandit toti soarecii din porumbar, au … redecorat toate perdelele, au impins cu arta toate bibelourile de pe dulapuri, au cazut cu totul in oala cu lapte, s-au tavalit prin praf si-au jucat “flori, pisicute sau pisici” cu domnitele de pe strada. Cand s-a terminat vacanta parintii au trebuit sa il tarasca de-o labuta cu forta ca sa plece acasa. Acum sigur are ce povesti despre vacanta de vara in prima zi de scoala!

[flickr id=”7899506514″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7899506626″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

[flickr id=”7899506256″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7899506136″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.