Butoni pentru camasa “Fleur de Lys”

Si pentru barbati? Pentru barbati nu ai nimic? Cam acesta este un soi de laitmotiv la targuri. Sigur, le spun ca pictez tricouri, dar n-am mai putut lua de mult timp tricouri la targ si imi lipseste si timpul pentru a lucra pentru stoc.

Asa ca de la targul ce a trecut am putut raspunde afirmativ si la aceasta intrebare :) Sigur: butoni pentru camsa. Nu este un dar pentru orice barbat, ci pentru unul elegant care are si ocazia si gustul pentru astfel de accesorii, dar in sfarsit va pot oferi accesorii barbatesti :)

MI-a fost destul de greu sa aleg primul model de pictat pe butoni, dar decizia finala a ramas la elegantele flori de crini regale.

Si ca imaginea sa fie completa, am lucrat pentru butoni si o cutiuta micuta si delicata, numai buna pentru a ii oferi si a ii pastra in ea.

[flickr id=”7995533790″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

[flickr id=”7995534566″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7995534654″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

[flickr id=”7995527105″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7995527181″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.