Cutie “Zbor”

In urma cu 4 ani (deja?) imi faceam primul tatuaj, inca un an mai tarziu il extindeam, apoi il tranformam in logo-ul Glorybox – iaca, de-aici vine logoul :)

M-am hotarat sa imi fac tatuajul, am sunat la Cluj la Attila, am facut programare, am luat drumul Clujului cu o prietena avand, de fapt, alte treburi pe-acolo si … m-am trezit ca mi-am facut programare, dar habar n-am ce vreau sa-mi tatuez. Asta-i buna, mi-am zis, oamenii se hotarasc cu ani inainte ce vor sa isi faca si eu cu o seara inainte de programare n-aveam nici cea mai vaga idee. Bun, desenez eu ceva. Daaaa, buna idee. Ia creionul si uita-te la hartia alba. Nu mai tin minte cum am ajuns la forma finala. Stiu ca a iesit ceva care semana cu o pana, dar care putea fi si o pensula, ceva care putea insemna libertate si zbor, dar si desen, pictura, scris. Mi s-a parut ca e in regula, ca vorbeste despre mine si spune ce-i de spus.

Asa a inceput o mica pasiune a mea pentru pene. Imi place delicatetea lor si promisiunea zborului.

Sa aveti o saptamana usoara ca un zbor!

[flickr id=”8009558879″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8009558783″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.