Cutii pictate “Campuri cu flori”

Acum ca vremea a inceput incet incet sa se raceasca incepem sa ne regasim nostaligiile de vara. Marea. Drumul spre mare. Campurile inflorite in drum spre mare. Miros de camp insorit. Miros de piele bronzata la apus cand pielea e calda si-i o minune sa-ti treci obrazul pe ea. Pui o patura pe iarba care nu se lasa supusa, te lasi sa cazi, tragi aer in piept. Miros de soare.

Cutiuta aceasta a fost lucrata cu o tehnica de care am aflat de curand, desi, din cate am inteles, este mai deegraba o tehnica populara de pictura care presupune lucrul cu 2 culori pe pensula pentru a obtine niste degradeuri faine de tot :) Aceasta a fost o prima incercare, dar voi mai reveni, promit.

[flickr id=”8009566018″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8009558319″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

Cutiuta aceasta a fost lucrata la comanda pentru o domnita care si-a dorit o cutiuta vesela vesela cu multe flori roz si mov si cu albinute zapacite printre ele :)

[flickr id=”8076575303″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8076568010″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.