Marturii pentru botez – semne de carte “Familia de buburuze”

Mereu mereu ma bucur cand primesc o comanda faina! Si cum sa nu ma bucur cand primesc comanda de marturii pentru botez sub forma unor semne de carte? O marturie atat de frumoasa si de speciala! Si nu oricum, ci cu poveste pentru ca, vedeti voi, a trebuit sa creez pe semnul de carte o familie de 4 buburuze – 3 membri mai maricei chiar pe semnul de carte si domnita nou nascuta in luna august ce a capatat rolul special de margeluta :)

[flickr id=”8118716188″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8118703045″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

Treaba n-a fost usoara, dar cu ajutorul lui Marius am reusit sa o ducem la cap in timp util. Marius a petrecut o noapte intreaga taind cartonul si dand apoi fiecare semn de carte in parte cu grund – de doua ori pe fiecare fata, nu atat pentru acoperire, cat pentru a da mai multa rezistenta materialului. Apoi am intervenit eu si intr-o noapte de stat la palavre cu prieteni am reusit sa pictez fondul pe spate, apoi fondul pe fata si sa pictez si toate cele 40 de buburuze …

[flickr id=”8118702671″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

In noaptea urmatoare am trecut la treburi mai serioase, cum altfel? Si am pictat (in sfarsit! :P) fata semnelor de carte si am si lacuit-o. Cam asa arata biroul meu pe la 5 am:

[flickr id=”8118702585″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

In urmatoarea zi am reusit sa dau lacul final pe spate, sa asamblez buburuzele si cand totul a fost uscat sa adaug buburuzele semnelor de carte. Ta daaaaa!

[flickr id=”8118702935″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Asa-i ca-s dragalase? :P