Colier “De toamna”

Sa continuam postarile muzicale? Daca avem cu ce, de ce nu? Mi-era dor de cantecelul asta.

Acesta a fost un colier impulsiv. Ma rog, incorect spus, a fost creat impulsiv. Lucram pentru targul trecut, pusesem in lista sa lucrez coliere cu margelute si uite-asa m-am trezit ca desenez 3 frunze pe-o hartie, ca le decupez, dau fuga la dulapul in care tin pielea si … de-aici e poveste. De toamna :)

[flickr id=”8175151528″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Sa va spun totusi povestea? Bine, faceti un ceai sa incalzeasca soarele cu dinti si va spun :) Frunzele-sablon din hartie, pe trei dimensiuni, se pun de 5 ori fiecare pe piele si li se deseneaza conturul. Le decupam frumos pe fiecare, selectam culori sidefate si calde de toamna din setarul cu acrilice: auriu, cupru, verde si putin maro-pamant pentru cate-un degrade. Pictam frunzele pe ambele parti, lasam sa se usuce, luam conturul negru 3D si decoram fata fiecarei frunze. Se lasa sa se usuce pana a doua zi. Intre timp pictam si lacuim 6 margelute din lut in culorile frunzelor. Le amestecam intre ele fara discriminare :) Le lasam si pe ele la uscat pana a doua zi.

[flickr id=”8175118143″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

A venit a doua zi? A venit. Cautam intens in cutiile cu margele si selectam de-acolo margele din sticla Murano cu miez din foita de aur. Ne apucam apoi de treaba si dupa incercari repetate  (doar nu era sa iasa din prima) reusim sa ii dam o forma care se aseaza frumos la gat.

O aglomerare de frunze de toamna cu straluciri calde care se poarta cat mai la baza gatului ca sa se aseze frumos. Mi-a parut rau ca la targ n-am avut cum sa il asez pe panou incat sa se vada frumos, dar vi-l arat voua aici :)

  [flickr id=”8175118351″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

I-am facut si cercelusi, nu se putea fara ei :)

[flickr id=”8175117771″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8175117863″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.