Tricou pictat “Ian Anderson”

Au trecut 10 ani de-atunci :) Dormeam amandoi intr-o camera complet nemobilata, mica, pe-o saltea uriasa, in jur erau carti teancuri (deschideai ochii, intindeai o mana si luai o carte), calculatorul instalat pe-o cutie de televizor, abia ne cunoscusem de cateva saptamani, iar telefoanele mobile nu aveau alarma. Eu eram in ultima vacanta de vara inainte de facultate, el inca purta camasa la birou si isi scrisese un program care la o ora fixa pornea winamp-ul tare cu Stargazers. Acum ca am cautat melodia si am apasat play mi s-a intins un mare zambet pe fata. Tineri, frumosi si un pic nebuni eram :)

Eu adormem la loc, el pleca la lucru, urma apoi intreg albumul Oceanborn, iar dupa el, cand incepeam si eu sa ma trezesc si sa ma dezmeticesc incepeau sa se auda piesele de pe “Songs from the wood”. Cred ca asa am si ascultat Jethro Tull pentru prima data. Ulterior am ascultat si alte albume, dar acesta mi-a ramas lipit de suflet. Trebuie sa recunosc insa ca pana cand am primit comanda asta nu cautasem nicioadata nimic despre membri trupei, asa ca a fost nostim sa descopar ca Ian Anderson este cel ce imi incanta mie urechile in acele dimineti dulcegi de vara.

Si mai trebuie sa recunosc ca tricoul asta mi-a dat niste emotii fantastice. Am lucrat dupa o fotografie foarte, foarte slaba (ca fotografie de portret), iar la asta se adauga faptul ca era primul portret in pensula (pana acum am lucrat portrete numai in creion) si, ca sa fie treaba oabla, primul portret colorat. Daca mai adaug si faptul ca in momentul in care am inceput sa lucrez nu reuseam sa ii dau nici un sens … poate va e mai clara starea mea.

Apoi a venit momentul x. E un moment in care imi reuseste o tusa, o linie, o expresie, o ceva si-apoi se leaga totul. Si-asa a fost. La final, luand in considerare detaliile de mai sus, am fost multumita :) Ma racaie faptul ca am facut pozele dintr-un unghi nepotrivit si domnul Ian Anderson pare usor disproportionat, dar va rog sa ma credeti ca in realitate toate porportiile sunt bune si la locul lor :)

[flickr id=”8204773385″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8205863810″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.