Set pandant si cercei “Nu-ti pierde calea”

Bine v-am regasit in 2013!

Stiu, am fost mai lenesa si mi-am luat vacanta pana azi, iar lucrul comenzilor il voi incepe abia saptamana viitoare. Saptamana aceasta voi incerca sa conturez o mica mini-colectie pentru care simt nevoia de timp pentru creativitate, schite si cercetare :)

Pana atunci insa voi incepe postarile lucrusoarelor care au fost lucrate la comanda in decembrie. Nu vor fi la fel de multe ca anul trecut pentru ca … am fost rugata ca o parte sa nu le arat fiind foarte personale, iar alte cateva au fugit de la mine nepozate fiind lucrate foarte in limita timpului alocat lor.

E inceput de an, avem multe (sau mai putine) obiective, dorinte, sperante, porniri, drumuri catre care pasim. Va doresc, dragii mei, asa cum imi doresc si mie, sa nu va pierdeti calea. Initial am crezut ca n-am nici o dorinta speciala pentru 2013, apoi incet incet mi s-au conturat cateva dorinte chiar clare, dar pe care … parca nu le-as verbaliza. Imi doresc insa sa imi pastrez determinarea in a le urma pana la indeplinire. Sa nu ma pierd pe drum, sa nu ma las distrasa, sa nu uit, sa nu ma lenevesc, sa fiu cat mai aproape de mine si de dorintele mele.

Asa ca haideti sa incepem anul cu un set-busola care sa ne indice drumul cel bun si sa ne pastreze pe calea potrivita.

O saptamana minunata!

[flickr id=”8356663871″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

[flickr id=”8356663439″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8356663423″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

[flickr id=”8357727536″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8357727562″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.