Felicitare “Ballet shoes”

Aceasta felicitare a fost inca o premiera pentru Glorybox. Desi nu este un demers dificil sau mult diferit de a picta pe orice alt suport, nu m-am incumetat sa lucrez felicitari dintr-un motiv simplu: costul final.  Pentru ca cea mai mare parte a pretului unui produs il reprezinta orele de lucru, asta urma sa se intample si cu o felicitare. Si cum discutiile de la targurile de handmade cu fete care mai lucreaza felicitari nu au avut o concluzie fericita, am preferat sa nu merg si in aceasta directie.

Asta nu inseamna ca daca voi doriti sa faceti un gest special voi da inapoi :) Exact asta si-a dorit Georgiana sa faca: un dar special pentru o mamica si fetita ei de 5 anisori care a inceput cursurile de balet. Din cate mi-a povestit efectul darului ei (din care a facut parte si felicitarea) a fost minunat si ma bucur ca am putut contribui macar putin la asa emotii frumoase.

[flickr id=”8369300473″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8369300481″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.